“Big Brother VIP” 1 dhe 2 kanë diçka të përbashkët, përveç suksesit që kanë pasur dhe kjo është se Sabiani ishte banor tek të dy sezonet. Por vitin e kaluar ai premtoi se do të hynte dhe në sezonin e tretë, duket se e ka mbajtur fjalën. Ai do hyjë në shtëpinë e “Big Brother VIP”, por e gjitha është në kuadrin e lojës për banorët. Sezonin e fundit, pasi hyri për t’iu bashkuar vajzës së tij, Kejsit, ai premtoi me shaka se do hynte dhe në edicionin e tretë.